Diablo Zipper 7vxl Grå Rear, Nyhet 2024

1000531A15
23 990,00 kr

Diablo Zipper 7vxl Grå Rear, Nyhet 2024

Diablo Zipper

23 990,00 kr
 

Monterad och Klar

 

Snabb Leverans

Upptäck NYA Diablo Zipper ! Denna snygga el-fatbike med 7 växlar och kraftfulla hydrauliska skivbromsar erbjuder smidig prestanda och ultimat säkerhet. Med en fjädrande framgaffel och en kraftfull AKM-motor i bakhjulet kan du tackla varje terräng med självförtroende. Dess 15 Ah batteri ger dig en lång räckvidd på 50-90km på en enda laddning, den har även fjädring bak och en korg i mellan ramen, bra belysning och en lcd-display på styret.

Framgaffeln med fjädring och även bak gör varje resa bekväm och jämn genom att absorbera stötar och ojämnheter på vägen. Du kommer att älska den smidiga känslan av Diablo Zipper, även på ojämn terräng.

Diablo Zipper är utrustad med en effektiv AKM-motor som sitter i bakhjulet. Med imponerande 55Nm i vridmoment kan du enkelt klara av branta backar och accelerera smidigt. Oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på äventyr, kommer denna motor att leverera prestanda när du behöver det som mest.

Med sitt 15 Ah-batteri har Diablo Zipper en imponerande räckvidd på 50-90 kilometer på en enda laddning. Det betyder att du kan utforska långt och brett utan att oroa dig för att batteriet tar slut. Den här cykeln är redo för att ta dig dit du vill.

Det bästa av allt är att Diablo Zipper har en stilren fatbike-design som är perfekt för att köra i snö och sand, vilket kan vara svårt med andra cykeltyper. De feta däcken ger dig utmärkt grepp och stabilitet på svår terräng.

Oavsett om du är en äventyrlig utforskare eller en stadspendlare, är Diablo Zipper den perfekta cykeln för dig. Ta kontroll över ditt äventyr och upplev Diablo Zipper:s prestanda och stil.

This product has no reviews!